“A Treia Zi de Paşti” la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală

La 26 aprilie 2011, ora 12.00 , “A Treia Zi de Paşti”, sărbătoarea, devenită tradiţională, de aproape un deceniu, la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală, este frumoasa motivaţie care adună prietenii şi colaboratorii acestei instituţii, dar şi interpreţii, şi melomanii din domeniul folclorului.

Clubul Interpreţilor, Folcloriştilor, Etnografilor şi Amatorilor de Folclor (CIFEAF) a preluat această tradiţie continuând-o cu succes. Cu toate că, în săptămâna post-Pascală până la Blajini, majoritatea chişinăuenilor merg în vacanţă la ţară – la bunei, părinţi şi rude – cei care revin la obligaţiile lor de serviciu în această a treia zi de Paşti, au ocazia să continue să petreacă cu noi, interpreţii de folclor reveniţi sau ramaşi ca prin minune în capitală.

Clubul Interpreţilor, Folcloriştilor, Etnografilor şi Amatorilor de Folclor,
Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală